Nieuws

Onze blog’s zijn onderverdeeld in de volgende categorieën:

Het is maar een stem

Soms heb je zo’n week dat een bepaald thema steeds terug komt…

Stress beter hanteren vanuit een fysieke invalshoek

  In deze video, die een onderdeel is van een online…

Innerlijke familie en stress en balans in werk

  In deze video, die een stukje opname van een online…

5 positieve effecten van mindfulness

Als ik mensen wel eens voorstel om aan een mindfulness training…

Is mindfulness zweverig?

Als ik mensen wel eens voorstel om iets met mindfulness te doen, hoor ik vaak de opmerking dat ze dit in eerste instantie zien als iets zweverigs. Ik vind dat altijd wel grappig omdat ik mindfulness (maar ook andere beoefeningen rondom mentale gezondheid) juist altijd zie als heel concreet.

Training Mindfulness en gezonde balans

Deze groepstraining bestaat uit 6 bijeenkomsten van 2 uur.  De bijeenkomsten worden gespreid over een periode van 8 à 9 weken. In de training komen de basisprincipes van mindfulness aan bod maar wordt ook gewerkt met andere werkvormen die bijdragen aan een gezonde balans.

Hoe bewijsdrang je communicatie kan beïnvloeden

Ik werk al enige tijd met Bart aan zijn communicatie skills. Bart is werkzaam als IT’er bij een overheidsinstantie. Zijn collega’s vinden dat hij te weinig openstaat voor feedback. In projecten gaat hij te veel zijn eigen gang. Bart wil hier zelf ook aan werken omdat hij het gevoel heeft juist veel te veel alleen te moeten doen.

De diepere laag bij loopbaancoaching

Een klant vroeg mij laatst wat er nu eigenlijk zoal aan bod komt bij loopbaancoaching. Een interessante vraag omdat mensen vaak denken bij loopbaancoaching aan het maken van tests en vragenlijsten. Om die vervolgens te matchen met functie-richtingen. Inderdaad is dit maken van een profielanalyse een waardevol element. Toch is loopbaancoaching vaak veel gelaagder.

Gratis loopbaan ontwikkeladvies via NL leert door

Via de subsidieregeling van de overheid: Nl leert door, kunnen vanaf 1 december weer gratis loopbaanontwikkeladviezen worden aangevraagd. Ook Arbeidspsychologen Midden Nederland doet hier aan mee.

Drijfveren coachtraject

De corona tijd is voor veel mensen ook een tijd van bezinning. Een situatie waarin alles ineens anders is of waarin je soms gedwongen stiller te staan, nodigt uit tot reflectie. Hoewel de corona situatie wellicht niet uitnodigt om nu direct grote loopbaanstappen te nemen, nodigt de situatie juist wel uit om eens stil te staan bij jezelf.

Verzuim aanpakken: hoe je dit zakelijk en toch warm kunt doen

Het verzuim in jouw organisatie loopt op. Er wordt in toenemende mate gesproken over de kosten hiervan en dat het echt de spuigaten uit loopt. De druk op jou als leidinggevende om dit probleem nu echt aan te pakken stijgt. Wat kun je nou wel en niet doen?
Wij helpen mensen om te werken vanuit vertrouwen, eigenwaarde, energie en daadkracht.

Ja, ik wil graag een afspraak maken!

>BEL 06-19 84 86 64 OF NAAR CONTACT

VOOR WIE?

  MEDEWERKER

  WERKGEVER

  ARBOPROFESSIONAL

CONTACT

Eemstraat 15, (boven)
Baarn
Bel  06-19 84 86 64
of e-mail ons