Drijfveren coachtraject

De corona tijd is voor veel mensen ook een tijd van bezinning. Een situatie waarin alles ineens anders is of waarin je soms gedwongen stiller te staan, nodigt uit tot reflectie. Hoewel de corona situatie wellicht niet uitnodigt om nu direct grote loopbaanstappen te nemen, nodigt de situatie juist wel uit om eens stil te staan bij jezelf. Wij merken dat er bij veel mensen vragen sluimeren die vaak niet zomaar te beantwoorden zijn. Een greep:

  • Doe ik wel wat ik werkelijk wil?
  • Mijn balans voelt niet goed, maar wat kan ik doen?
  • Past mijn baan nog wel bij me?
  • Er wringt iets maar ik weet eigenlijk niet precies wat
  • Ik heb het gevoel dat ik meer uit mezelf kan halen, maar ik weet niet hoe.

Wanneer jij merkt dat deze of vergelijkbare vragen sluimeren, dan is dit korte en laagdrempelige drijfveren coachtraject wellicht wat voor jou. het biedt structuur en verdieping in je denkproces en daarmee werkt het verhelderend. Het traject is individueel en zowel online als live te doen. En mocht je daarna toch behoefte hebben aan uitgebreider traject dan is het heel gemakkelijk het traject uit te breiden.

Coach-traject met inzicht in drijfveren als basis

Een drijfverentest waarin je drijfveren in kaart worden gebracht is de basis van het traject. Daaraan toegevoegd zit 3 uur coaching. Dit kan naar keuze zowel via beeldbellen als live in Baarn of Utrecht.

  • De start is een online intake van een half uur, waarin we samen met jou je vraag verkennen.
  • Vervolgens vul je thuis online een uitgebreide, wetenschappelijk gefundeerde drijfveren vragenlijst in. Een onderzoek naar je eigen drijfveren is bij uitstek een manier om te onderzoeken wat voor je zelf van binnenuit wil. Een gesprek hierover levert eigenlijk altijd interessante inzichten op. Volg ik bijvoorbeeld wel mijn drijfveren. En zo nee, waarom niet? Wat kun je doen om beter aan te sluiten bij je drijfveren: bij wat je van binnenuit wil. Beter zicht op je drijfveren geeft richting aan je toekomst.
  • In een live of online sessie bespreken we samen de resultaten en verkennen we de inzichten die dit oplevert.
  • In een tweede vervolg sessie vertalen we samen met jou de inzichten naar gewenste ontwikkelstappen en verkennen we wat je kunt doen om dit in gang te zetten. Mocht hierna vervolg-coaching wenselijk zijn, dan is dat uiteraard mogelijk.

De coach sessies kunnen zowel online (beeldbellen) als live in Baarn of Utrecht gevolgd worden.

Kosten: 540 (ex btw)