Training Mindful Werken

De groepstraining Mindful Werken bestaat uit 6 bijeenkomsten van 2 uur.  De bijeenkomsten vinden tweewekelijks plaats.

In deze training komen de basisprincipes van mindfulness aan bod. Met daarnaast ook andere principes van stressreductie. We werken met toetsstenen voor duurzame inzetbaarheid en ook de methodiek van de innerlijke familie als balans model wordt toegepast.

Tijdens de bijeenkomsten is er ruimte voor uitwisseling maar er wordt vooral veel geoefend. Na een bijeenkomst krijgen deelnemers oefeningen mee om thuis mee aan de slag te gaan.

Mindfulness is in de eerste plaats een belangrijke basishouding om innerlijke rust te creëren. Maar het biedt zoveel meer. Een belangrijk effect is wat ons betreft het betere lichaamsbewustzijn. Hierdoor word je je veel bewuster van je eigen spanning, maar ook van je gevoelens, grenzen, behoeften en intuïtie. Daarnaast geeft het inzicht in al je automatische gedachtepatronen en leer je om daar losser van te komen. Je leert om mild en accepterend en compassievol naar jezelf en anderen te kijken.

Nieuw is dat wij vanaf september een doorlopende reeks mindful werken organiseren. Wij willen namelijk dat iemand die bij ons individuele begeleiding volgt ook snel kan starten met een training mindfulness. Op deze manier is er steeds op korte termijn een instapmoment. De training is zo opgezet dat de volgorde van de bijeenkomsten niet uitmaakt.

De kosten zijn 495 euro voor een reeks van 6 bijeenkomsten. De training wordt gegeven door Marina Wakker in Baarn. De training wordt live op locatie gegeven. De bijeenkomsten vinden plaats op woensdagochtend van 10.00 tot 12.00 in Baarn.

Eerstvolgende data: 29 september, 13, 27 oktober, 17,24 november, 8,15 december 2021