Gratis loopbaan ontwikkeladvies via NL leert door

Via de subsidieregeling van de overheid: Nl leert door, kunnen vanaf 1 december weer gratis loopbaanontwikkeladviezen worden aangevraagd. Ook Arbeidspsychologen Midden Nederland doet hier aan mee. Het loopbaanontwikkeladvies heeft een waarde van 700 euro.

Het loopbaanonderzoek

Het loopbaanonderzoek bestaat uit een drijfveren en persoonlijkheidsonderzoek, een arbeidsmarktscan en vier uur coaching. Ook andere opdrachten kunnen worden ingezet afhankelijk van jouw specifieke vraag. We helpen je je eigen profiel te verhelderen. Wat zijn nu eigenlijk mijn echte drijfveren? Wat wil ik en wat kan ik? Samen met jou maken we de vertaalslag naar passende functierichtingen. Ook staan we stil bij de acties die je kunt ondernemen om iets anders te vinden. De coaching kan zowel op locatie Baarn of Utrecht plaats vinden, als online (videobellen).

Voor wie?

Dit gratis loopontwikkeladvies is beschikbaar voor iedereen. Dus zowel voor mensen die nu nog in een baan zitten als werkzoekenden of zzp-ers en ondernemers. Dus ben je op dit moment werkzoekend of twijfel je of je wel in de goede functie zit en wil je beter zicht op jezelf en je drijfveren, neem dan gerust contact met ons op.

Aanmelding

Voor aanmelding of meer info stuur een mail naar: marina@arbeidspsychologenmiddennederland.nl. Het liefst voor 1 december. We starten met een korte telefonische intake om je loopbaanvraag in kaart te brengen.